Kjelda er en tradisjonsrik bedrift som har vært i drift siden 1973. Våre kunder er nært sagt alle typer virksomheter med behov for trykking på plast, metall eller tekstiler, samt sveising og innbinding. Våre kalendere er en merkevare som har prydet tavler og vegger over det ganske land i mange, mange år, og vi har i samme periode forsynt landets kontorer med samlepermer og mapper.
En viktig del av vår virksomhet er fortsatt spesialtilpasning og produkter som profilerer bedriften selv. Til formålet har vi en stor maskinpark av utstyr i storformat, som er spesialtilpasset til slike oppdrag.
Typiske produkter i dag er magnetkalendere, samlepermer, profilpermer, vernepliktsbøker, selvklebende merker, produktmerker, transferlogoer for tekstil og visittkort i plast, for å nevne noe.
Skal vi trekke fram noe som vår spesialkompetanse må det være sveisede plastprodukter og silketrykk. Vi har naturligvis lang erfaring med spesialtilpassede produkter i skreddersøm: Permer i alle formater, vi lager paneler for digitalstyringer, utfører silketrykk på PP plast, PVC plast, metall, aluminium og glass.
Vårt fokus er alltid fornøyd kunde!
Hilsen oss på Kjelda.